COVID-19 info  

Mjesta Zverinac


Zverinac

Zverinac je otočić smješten uz sjeveroistočnu obalu Dugog otoka, nasuprot mjesta Božava, s kojim ga veže putnička pruga, a administrativno pripada Općini Sali. Istoimeno mjesto na otoku zbog svoje skrovitosti i prekrasnog okoliša posebno je zanimljivo nautičarima.

Zverinac se prvi put spominje 1451. godine pod imenom Surian, a u prošlosti je imao i razvijenu glagoljašku tradiciju. Radi njegove veličine, posjetitelji će otok i mjesto Zverinac najbolje upoznati kroz šetnju te tako iskusiti posvemašnji mir i opuštanje u netaknutoj prirodi.

Vezane fotografije

Tragovi prošlosti

Dugi otok

pogledajte opširnije

Moj planer putovanja Zatvori planer

Poštovani posjetitelju,
Kako bi vam olakšali planiranje vašeg odmora i boravka na našem otoku prirpemili smo vam ovaj planer putovanja. Planer se koristi na način da se svakoj rubrici u kojoj vidite znak + PLANER može dodavati u planer kao aktivnost. Nakon što ste odabrali sve aktivnosti za koje ste zainteresirani možete ih rasporediti u dane vašeg boravka po vlastitoj želji. U pojedinom danu može biti do 4 aktivnosti. Nakon što ste isplanirali sve dane vašeg boravka možete ih poslati nekome na mail ili jednostavno ispisati. Podaci u planeru će ostati zapisani u vašem pregledniku do idućeg posjeta tako da ih i kasnije možete mijenjati. U slučaju da želite započeti svoje planiranje iznova, pobrišite sve stavke klikom na link "Očisti planer".

x
Očisti planer

Dnevni raspored "drag 'n drop" na određene dane x