COVID-19 info  

Mjesta Verunić


Verunić

Verunić ili Verona, je mjesto smješteno u uvali Čuna, koja se uskim kanalom spaja sa velikim zaljevom Pantera. Poznato je po svojoj gastronomskoj ponudi ali i po kulturno-povijesnoj baštini koju predvodi crkva Gospe od Karmen iz 1697. godine. Na blagdan Gospe od Karmena, 16. srpnja, u mjestu se održava fešta koju ogranizira mladež Verunića.

Mještani se bave poljoprivredom i turizmom, a ljepota uvale Čuna i neposredna blizina plaže Sakarun, čine Verunić privlačnom dugootočkom destinacijom.

Vezane fotografije

Tragovi prošlosti

Dugi otok

pogledajte opširnije

Moj planer putovanja Zatvori planer

Poštovani posjetitelju,
Kako bi vam olakšali planiranje vašeg odmora i boravka na našem otoku prirpemili smo vam ovaj planer putovanja. Planer se koristi na način da se svakoj rubrici u kojoj vidite znak + PLANER može dodavati u planer kao aktivnost. Nakon što ste odabrali sve aktivnosti za koje ste zainteresirani možete ih rasporediti u dane vašeg boravka po vlastitoj želji. U pojedinom danu može biti do 4 aktivnosti. Nakon što ste isplanirali sve dane vašeg boravka možete ih poslati nekome na mail ili jednostavno ispisati. Podaci u planeru će ostati zapisani u vašem pregledniku do idućeg posjeta tako da ih i kasnije možete mijenjati. U slučaju da želite započeti svoje planiranje iznova, pobrišite sve stavke klikom na link "Očisti planer".

x
Očisti planer

Dnevni raspored "drag 'n drop" na određene dane x