COVID-19 info  

Mjesta Brbinj


Brbinj

Brbinj se proteže na dvije slikovite uvale pod imenima Jaz i Lučina, koje su idealno sidrište za nautičare. U mjestu se nalazi i trajektno pristanište za motorna vozila za cijeli otok, te poštanski ured. Jugozapadno od samog naselja nalazi se uvala Brbinjšćica, okružena moćnim stjenama i brojnim spiljama koja je jedno od najsigurnijih dugootočkih sidrišta prema otvorenom moru.

Brbinj svoju povijest piše već 800 godina, a dio njegove kulturne baštine su popovi glagoljaši koji su u Brbinju boravili i djelovali kroz povijest i bili čuvari i promicatelji hrvatske pismenosti na ovim prostorima.

Nautički vez Nautički vez U mjestu Brbinj postoje privezišta uređena za prihvat brodova, uz mogućnost uzimanja vode i struje

Vezane fotografije

Tragovi prošlosti

Dugi otok

pogledajte opširnije

Moj planer putovanja Zatvori planer

Poštovani posjetitelju,
Kako bi vam olakšali planiranje vašeg odmora i boravka na našem otoku prirpemili smo vam ovaj planer putovanja. Planer se koristi na način da se svakoj rubrici u kojoj vidite znak + PLANER može dodavati u planer kao aktivnost. Nakon što ste odabrali sve aktivnosti za koje ste zainteresirani možete ih rasporediti u dane vašeg boravka po vlastitoj želji. U pojedinom danu može biti do 4 aktivnosti. Nakon što ste isplanirali sve dane vašeg boravka možete ih poslati nekome na mail ili jednostavno ispisati. Podaci u planeru će ostati zapisani u vašem pregledniku do idućeg posjeta tako da ih i kasnije možete mijenjati. U slučaju da želite započeti svoje planiranje iznova, pobrišite sve stavke klikom na link "Očisti planer".

x
Očisti planer

Dnevni raspored "drag 'n drop" na određene dane x