COVID-19 info  

Plaže i uvale

Jedno od najljepših prirodnih bogatstava Dugog otoka zasigurno su njegove plaže i uvale.
Plaže i uvale

Okupati se na Dugom otoku iznimno je lako: gdje god se okrenuli čeka vas bistro plavo more koje očarava i mami svojom ljepotom.

Skrivene uvale u kojima su netaknute ljupke plaže predstavljaju izazov za istraživače, ali i sve one željne privatnosti i mira.

Dugootočka ljepotica, plaža Sakarun, svojom će ljepotom očarati mnoge, i zadovoljiti sve koji žele kristalno čisto more i bijeli pijesak na dohvat ruke.

Sakarun je, kao i mnoge druge dugootočke uvale, sigurna luka za nautičare, i time čini Dugi otok idealnim mjestom za sklanjanje od moćnih sila mora i vjetra.

Vezane fotografije

Tragovi prošlosti

Dugi otok

pogledajte opširnije

Moj planer putovanja Zatvori planer

Poštovani posjetitelju,
Kako bi vam olakšali planiranje vašeg odmora i boravka na našem otoku prirpemili smo vam ovaj planer putovanja. Planer se koristi na način da se svakoj rubrici u kojoj vidite znak + PLANER može dodavati u planer kao aktivnost. Nakon što ste odabrali sve aktivnosti za koje ste zainteresirani možete ih rasporediti u dane vašeg boravka po vlastitoj želji. U pojedinom danu može biti do 4 aktivnosti. Nakon što ste isplanirali sve dane vašeg boravka možete ih poslati nekome na mail ili jednostavno ispisati. Podaci u planeru će ostati zapisani u vašem pregledniku do idućeg posjeta tako da ih i kasnije možete mijenjati. U slučaju da želite započeti svoje planiranje iznova, pobrišite sve stavke klikom na link "Očisti planer".

x
Očisti planer

Dnevni raspored "drag 'n drop" na određene dane x