COVID-19 info  

Aktivnosti Izleti


Izleti

Poludnevni i jednodnevni izleti u nacionalne parkove i parkove prirode učiniti će zanimljivim vaš boravak na našem otoku koji će vam dodatno uljepšati sjećanja na nezaboravni odmor u Dalmaciji.

PP TELAŠĆICA

Zaljev Telašćica, jedna od najsigurnijih, najljepših i najvećih prirodnih luka na Jadranu, unutar kojeg se nalazi 6 otoka i hridi, 25 uvala i 69 km razvedene obale, atraktivno je sidrište za brojne nautičare. U okolini su predivne obrađene livade, a na brežuljcima bogata mediteranska vegetacija s preko 300 biljnih vrsta i jednako bogatom faunom. Podmorski svijet broji preko 250 biljnih i 300 životinjskih vrsta.

Najslikovitiji među kornatskim otocima je otok Katina, a najneobičniji zasigurno Taljurić. U području Parka prirode postoji nekoliko ugostiteljskih objekata u kojima se može uživati u tradicionalnim ribljim i mesnim specijalitetima ...

Park prirode Telašćica moguce je posjetiti u sklopu izleta kombijem koji ukljucuje posjete najzanimljivijim atrakcijama, stručno vodstvo, te dosta slobodnog vremena za kupanje u najbistrijem moru na svijetu.

Više informacija o izletu na:
GSM: +385 (0)98 891 036 – Mate Frka

mate.frka@gmail.com
www.taxidugiotok.com

NP KORNATI

Kornati su najrazvedenija otočna skupina na Mediteranu, a sastoje se od oko 150 nenaseljenih otoka, otočića i hridi s površinom od svega sedamdesetak četvornih kilometara. Ovo je jedan od najmodrijih dijelova Jadranskog mora, gdje boja kornatskog mora još više dolazi do izražaja nasuprot bijelo-sivom kamenju otočja.

Svojim posebno čistim morem, visokim brojem sunčanih dana te bezbrojnim uvalama, Kornati privlače jedriličare iz cijelog svijeta ...

GRAD ZADAR

Zadar je sjedište i najveći grad Županije zadarske. Zadar je vrelo hrvatske povijesti i znanstvene baštine, čuvar književne i glazbene tradicije. Turistička atraktivnost Zadra temelji se na sprezi kulture i ljepote ali i mogućnostima raznih selektivnih programa.

Riznica je arheološkog i spomeničkog blaga iz antičkog, srednjovjekovnog i renesansnog razdoblja. Svoju turističku atraktivnost Zadar gradi na spoju nautičkog turizma, razne ugostiteljske ponude te lijepih plaža i šetnica u bližoj i daljoj okolici ...

Vezane fotografije

Tragovi prošlosti

Dugi otok

pogledajte opširnije

Moj planer putovanja Zatvori planer

Poštovani posjetitelju,
Kako bi vam olakšali planiranje vašeg odmora i boravka na našem otoku prirpemili smo vam ovaj planer putovanja. Planer se koristi na način da se svakoj rubrici u kojoj vidite znak + PLANER može dodavati u planer kao aktivnost. Nakon što ste odabrali sve aktivnosti za koje ste zainteresirani možete ih rasporediti u dane vašeg boravka po vlastitoj želji. U pojedinom danu može biti do 4 aktivnosti. Nakon što ste isplanirali sve dane vašeg boravka možete ih poslati nekome na mail ili jednostavno ispisati. Podaci u planeru će ostati zapisani u vašem pregledniku do idućeg posjeta tako da ih i kasnije možete mijenjati. U slučaju da želite započeti svoje planiranje iznova, pobrišite sve stavke klikom na link "Očisti planer".

x
Očisti planer

Dnevni raspored "drag 'n drop" na određene dane x