Ponuda Turističke agencije > Adamo Travel


Ronjenje

Mi smo jedina agencija DMC specijalizirana za pružanje turističkih usluga na području Dugog otoka osnovana 2007. godine. Mi smo tim mladih i obrazovanih ljudi kojima je zadatak olakšati Vaš boravak na našem prekrasnom otoku. Najveća smo destinacijska agencija na Dugom otoku.

Vaš odmor, naš je posao!

U našoj ponudi možete naći najveći izbor privatnog i hotelskog smještaja na Dugom otoku. Osim smještaja nudimo sve vrste dodatnih turističkih usluga i sadržaja: kod nas možete unajmiti bicikl, skuter, kajak, automobil ili brod.

Organiziramo individualne i grupne izlete u Nacionalni park Kornati i Park prirode Telaščica.

WNudimo i paket aranžmane koji uključuju cjelokupnu uslugu organizacije putovanja. Na zahtjev nudimo uslugu organizacije putovanja i na području cijele Republike Hrvatske.

U našoj poslovnici, možete kupiti i ulaznice za Nacionalni park Kornati i Park prirode Telašćica.

Čekamo Vas u poslovnici u Salima ili na mail info@adamo.hr!

Vaš ADAMO TRAVEL tim!

Sali 112, 23281 Sali, Dugi otok, Croatia
Tel/Fax:+385 23 377 208
GSM: +385 99 518 29 29
ID code: HR-AB-23-110002322
info@adamo.hr
www.adamo.hr

Tragovi prošlosti

Dugi otok

pogledajte opširnije

Moj planer putovanja Zatvori planer

Poštovani posjetitelju,
Kako bi vam olakšali planiranje vašeg odmora i boravka na našem otoku prirpemili smo vam ovaj planer putovanja. Planer se koristi na način da se svakoj rubrici u kojoj vidite znak + PLANER može dodavati u planer kao aktivnost. Nakon što ste odabrali sve aktivnosti za koje ste zainteresirani možete ih rasporediti u dane vašeg boravka po vlastitoj želji. U pojedinom danu može biti do 4 aktivnosti. Nakon što ste isplanirali sve dane vašeg boravka možete ih poslati nekome na mail ili jednostavno ispisati. Podaci u planeru će ostati zapisani u vašem pregledniku do idućeg posjeta tako da ih i kasnije možete mijenjati. U slučaju da želite započeti svoje planiranje iznova, pobrišite sve stavke klikom na link "Očisti planer".

x
Očisti planer

Dnevni raspored "drag 'n drop" na određene dane x