COVID-19 info  

Dugi otok KUPON ZA NEOTKRIVENI OTOK


Globalna epidemija korona virusa utjecala je na naše živote. Promijenila ih je na način na koji do sada nismo mogli ni zamisliti. Zbog proglašenih karantena i postroženih mjera u svim zemljama svijeta, koje su narušile i ograničile našu slobodu, kretanje, sigurnost i ostale blagodati i beneficije modernog života na koje smo dosad navikli, morali smo odustati od nekih malih radosti koje su uveseljavale naš život.

Jedna od tih radosti su i odmori. Uživanje uz more, na prekrasnoj, nedirnutoj plaži, kraj kristalno bistrog mora. Ova godina ne mora biti ona u kojoj ste odustali od ostvarivanja te želje!
Jer svako ograničenje i svaka zabrana jednom mora prestati. Tako je uvijek bilo i tako će uvijek biti. Hrvatska je među zemljama koje su se najbolje pripremile za ovu iznenadnu pandemiju, te je vrlo brzo uspjela spriječiti veće širenje korona virusa i ograničiti ga na jako mali broj zaraženih osoba. Samim tim će se i život u Hrvatskoj brže vratiti u normalu nego u drugim dijelovima svijeta.

Ako unatoč toj spoznaji u vama i dalje postoji mali strah od novih putovanja, dopustite da vam ga otklonimo još jednom činjenicom. Otoci su zbog mora koje ih kao tampon zona dijeli od kopna i zbog ograničenog broja i načina povezanosti sa kopnom od pamtivijeka bili mjesta na koja su nove stvari teže pristizale, kako one dobre tako i one loše poput virusa.

Možete li onda zamisliti bolje mjesto za odmaknuti se od ovog ludila izazvanog globalnom pandemijom, gdje ćete zaboraviti na sav stres i gdje ćete se odmoriti na jednak način kao i svake godine do sada? Mi mislimo da ne možete. A najbolji otok za to je Dugi otok, gdje se ništa nije promijenila tokom trajanja pandemije i gdje se život i dalje odvija na jednak način kao i do sad.

Kako bi omogućila uživanje u svim blagodatima koje otok pruža u ovo teško doba, Turistička zajednica Dugog otoka je u suradnji sa drugim turističkim subjektima organizirala poklanjanje malog, ograničenog broja COVID-19 kupona (SRETNIH ŽETONA) za mali broj sretnika. Ukoliko ovaj tekst čitate jer vas je na njega odveo QR kod sa kupona, znajte da ste vi jedan od tog malog broja sretnika. Svaki sretni žeton označen je svojim brojem koji pripada isključivo vama i neka vam ostane za uspomenu, kao podsjetnik na lijepe trenutke u ovom teškom vremenu.

Ukoliko vas na ovaj tekst nije doveo QR kod sa kupona, znači da nažalost niste bili te sreće da dobijete sretni žeton :( , ali možete nas kontaktirati pa možda pronađemo nešto i za vas :)


COVID – 19 kupon Vam omogućuje popust od 20 % u sljedećim uslugama i ponudama:

Smještaj:

1. Adamo travel Dugi otok; info@adamo.hr, www.adamo.hr, 00385 99 518 2929
2. Apartmani Šoštarić; bsostaric@gmail.com, www.apartmanisostaric.com, 00385 91 579 3291
3. Apartmani Gorgonia, gorgonia@zadar.net, www.gorgonia.hr, 00385917379823
4. Apartmani Basioli, ivica.basioli@gmail.com, www.booking.com, 00385 99 561 6755
5. Villa Lapis, dvisic1@gmail.com, www.dugiotok.hr
6. Holiday home Dugi otok, brankapericin@yahoo.com, www.dugiotok.hr, 00385 98 838 364
7. Apartmani Tome, tomislav.caric@st.t-com.hr, www.tome.hr, 00385 98 629 353
8. Hotel Luka, hotelluka@gmail.com, www.hotelluka.hr, 00385 23 372 114


Ostalo:

1. OPG Jagić, njare77@gmail.com, www.dugiotok.hr, 00385998801166
2. Frka d.o.o., mate.frka@gmail.com, www.taxidugiotok.com, 00385 98 891 036

Kupon se odnosi na 2020. godinu i nije ga moguće prebacivati u slijedeću godinu. Jedan kupon se može koristiti za jednu od ponuđenih usluga. Nakon odabira usluge potrebno je kontaktirati ponuditelja i dogovoriti datum i broj osoba.

Tragovi prošlosti

Dugi otok

pogledajte opširnije

Moj planer putovanja Zatvori planer

Poštovani posjetitelju,
Kako bi vam olakšali planiranje vašeg odmora i boravka na našem otoku prirpemili smo vam ovaj planer putovanja. Planer se koristi na način da se svakoj rubrici u kojoj vidite znak + PLANER može dodavati u planer kao aktivnost. Nakon što ste odabrali sve aktivnosti za koje ste zainteresirani možete ih rasporediti u dane vašeg boravka po vlastitoj želji. U pojedinom danu može biti do 4 aktivnosti. Nakon što ste isplanirali sve dane vašeg boravka možete ih poslati nekome na mail ili jednostavno ispisati. Podaci u planeru će ostati zapisani u vašem pregledniku do idućeg posjeta tako da ih i kasnije možete mijenjati. U slučaju da želite započeti svoje planiranje iznova, pobrišite sve stavke klikom na link "Očisti planer".

x
Očisti planer

Dnevni raspored "drag 'n drop" na određene dane x