COVID-19 info  

gastro "KORNAT"


Sali 11.00 - 24.00 pon - ned

  • Jela od mesa
  • Jela od ribe
  • Internet
  • Toilet
  • Terasa

Restoran Kornat nalazi se u samom središtu mjesta Sali, u sklopu starog baroknog zdanja iz 18 st., a posluje u sklopu hotela Sali. Restoran ima tri vanjske terase, unutarnju salu i pizzeriju sa ukupno 250 sjedećih mjesta, radi sezonski od 11 do 24 sata. Organizira vjenčanja, svečane ručkove/večere i poslovne sastanke.

Restoran Kornat u svojoj bogatoj ponudi jela između ostalog nudi tradicionalna jela dalmatinske kuhinje, riblje specijalitete, mesni meni i pizze.

Restoran Kornat Vam nudi bogat izbor poznatih kvalitetnih vina, koktela i drugih pića. Naša vrhunska ponuda i kvaliteta usluge našeg osoblja učinit će Vaš boravak nezaboravnim, jer naša kvaliteta je prepoznatljiva.

 

Tragovi prošlosti

Dugi otok

pogledajte opširnije

Moj planer putovanja Zatvori planer

Poštovani posjetitelju,
Kako bi vam olakšali planiranje vašeg odmora i boravka na našem otoku prirpemili smo vam ovaj planer putovanja. Planer se koristi na način da se svakoj rubrici u kojoj vidite znak + PLANER može dodavati u planer kao aktivnost. Nakon što ste odabrali sve aktivnosti za koje ste zainteresirani možete ih rasporediti u dane vašeg boravka po vlastitoj želji. U pojedinom danu može biti do 4 aktivnosti. Nakon što ste isplanirali sve dane vašeg boravka možete ih poslati nekome na mail ili jednostavno ispisati. Podaci u planeru će ostati zapisani u vašem pregledniku do idućeg posjeta tako da ih i kasnije možete mijenjati. U slučaju da želite započeti svoje planiranje iznova, pobrišite sve stavke klikom na link "Očisti planer".

x
Očisti planer

Dnevni raspored "drag 'n drop" na određene dane x