COVID-19 info  

gastro Gorgonia


Verunić 08:30-23:30 May - November

Gorgonia
  • Jela od mesa
  • Jela od ribe
  • Internet
  • Toilet
  • Terasa

Posvećujemo puno paznje nasem grilu.
Osobno pripremamo jednostavna jela po receptima nasih baka slijedeci  mediteransku dijetu. Kad god je moguce koristimo otocke proizvode kao sto su riba, povrce, maslinovo ulje.
Pripremamo jela na vanjskom rostilju na terasi kao i u kuhinji i neki od nasih specijaliteta su: carpaccio od ribe, dinja sa prsutom, rizot sa skampima, pasta na mornarski, biftek u umaku od tri papra, t-bon steak, janjetina na rostilju, piletina, povrce, peka od piletine ili hobotnice.

 

Tragovi prošlosti

Dugi otok

pogledajte opširnije

Moj planer putovanja Zatvori planer

Poštovani posjetitelju,
Kako bi vam olakšali planiranje vašeg odmora i boravka na našem otoku prirpemili smo vam ovaj planer putovanja. Planer se koristi na način da se svakoj rubrici u kojoj vidite znak + PLANER može dodavati u planer kao aktivnost. Nakon što ste odabrali sve aktivnosti za koje ste zainteresirani možete ih rasporediti u dane vašeg boravka po vlastitoj želji. U pojedinom danu može biti do 4 aktivnosti. Nakon što ste isplanirali sve dane vašeg boravka možete ih poslati nekome na mail ili jednostavno ispisati. Podaci u planeru će ostati zapisani u vašem pregledniku do idućeg posjeta tako da ih i kasnije možete mijenjati. U slučaju da želite započeti svoje planiranje iznova, pobrišite sve stavke klikom na link "Očisti planer".

x
Očisti planer

Dnevni raspored "drag 'n drop" na određene dane x