COVID-19 info  

gastro Buffet "Toni"


Sali 16:30-00:30 PON - NED

Buffet
  • Jela od mesa
  • Jela od ribe
  • Internet
  • Toilet
  • Terasa
Buffet Toni može ukupno ugostiti oko 100 gostiju. Najprivlačnija je natkrivena terasa s pogledom na more i uvalu na kojoj se može smjestiti 40ak gostiju. Ako želite mjesto na toj terasi najbolje je unaprijed rezervirati stol. Na terasi ispred restorana se može smjestiti 40ak gostiju a u unutrašnjosti restorana 30ak gostiju.

Osoblje restorana će na Vaš zahtjev rado dostaviti večeru na palubu Vašeg plovila - koje možete vezati za rivu ispred restorana.

Specijaliteti restorana su škampi i školjke na buzaru i riba 1. klase na žaru. Rado će Vam spremiti peku i brudete ali treba se najaviti dan ranije. Također ako želite jela sa ražnja potrebno je narudžbu poslati jedan do dva dana ranije. U ostatku ponude imamo razne vrste mesa sa gradela, škampe, školjke, jadranske lignje, rakove...

Tragovi prošlosti

Dugi otok

pogledajte opširnije

Moj planer putovanja Zatvori planer

Poštovani posjetitelju,
Kako bi vam olakšali planiranje vašeg odmora i boravka na našem otoku prirpemili smo vam ovaj planer putovanja. Planer se koristi na način da se svakoj rubrici u kojoj vidite znak + PLANER može dodavati u planer kao aktivnost. Nakon što ste odabrali sve aktivnosti za koje ste zainteresirani možete ih rasporediti u dane vašeg boravka po vlastitoj želji. U pojedinom danu može biti do 4 aktivnosti. Nakon što ste isplanirali sve dane vašeg boravka možete ih poslati nekome na mail ili jednostavno ispisati. Podaci u planeru će ostati zapisani u vašem pregledniku do idućeg posjeta tako da ih i kasnije možete mijenjati. U slučaju da želite započeti svoje planiranje iznova, pobrišite sve stavke klikom na link "Očisti planer".

x
Očisti planer

Dnevni raspored "drag 'n drop" na određene dane x