COVID-19 info  

gastro Izletište Kršovica


Sali 11.30-23.00 PON-NED

Izletište Kršovica
  • Jela od mesa
  • Jela od ribe
  • Internet
  • Toilet
  • Terasa
Obiteljsko Izletište  u uvali Kršovica,u srcu parka prirode Telašćica. Idealno mjesto za odmor uz dobro jelo s roštilja,divlju ribu i meso,peku i ostale dalmatinske specijalitete,uz šum mora i netaknutu prirodu.Idealno i za obitelji s djecom,farma domaćih životinja,more i čista priroda.
Na izletištu se mogu kupiti i degustirati razni naši domaći proizvodi (marmelade,maslinovo ulje,kompoti....) i suveniri. 

Tragovi prošlosti

Dugi otok

pogledajte opširnije

Moj planer putovanja Zatvori planer

Poštovani posjetitelju,
Kako bi vam olakšali planiranje vašeg odmora i boravka na našem otoku prirpemili smo vam ovaj planer putovanja. Planer se koristi na način da se svakoj rubrici u kojoj vidite znak + PLANER može dodavati u planer kao aktivnost. Nakon što ste odabrali sve aktivnosti za koje ste zainteresirani možete ih rasporediti u dane vašeg boravka po vlastitoj želji. U pojedinom danu može biti do 4 aktivnosti. Nakon što ste isplanirali sve dane vašeg boravka možete ih poslati nekome na mail ili jednostavno ispisati. Podaci u planeru će ostati zapisani u vašem pregledniku do idućeg posjeta tako da ih i kasnije možete mijenjati. U slučaju da želite započeti svoje planiranje iznova, pobrišite sve stavke klikom na link "Očisti planer".

x
Očisti planer

Dnevni raspored "drag 'n drop" na određene dane x